Houten blokken speelgoed

Wat is dit voor bijzonder houten blokken speelgoed?

Luco Toys heeft de ideale bouwblokken, van hout, die in elkaar passen zodat ze blijven staan. Wie heeft er vroeger niet mee gespeeld? Houten blokken speelgoed, in felle primaire kleuren, die je kon stapelen om er wat moois mee te bouwen. Ze waren er (en nog steeds, trouwens) in verschillende vormen, als vierkant, rechthoekig en driehoeken. Ze hadden één groot nadeel: ze konden heel makkelijk omvallen. De rede voor ons om dit mooie speelgoed opnieuw te ontwerpen. Vier basisvormen: een plank, een kruis, lange H-vorm en een korte H-vormige blok. Van (duurzaam en kindvriendelijk) hout, omdat dat heel fijn materiaal is om vast te pakken en een natuurlijke uitstraling heeft. We hebben bewust voor zachte tonen gekozen. Kinderen worden al genoeg geprikkeld in de wereld van vandaag, wij voegen daar een stukje rust aan toe. En … natuurlijk urenlang speelplezier.

houten blokken voor scholen en kinderopvang

Voor wie is het houten blokken speelgoed bedoeld?

Het houten blokken speelgoed is bedoeld voor iedereen die zijn of haar fantasie laat prikkelen, en voor iedereen die houdt van creatief bezig zijn. Er zit geen minimumleeftijd aan het gebruik van de blokken, want ze zijn volkomen veilig. De verf die gebruikt wordt is absoluut kind-veilig: wij hebben ze ontworpen voor onze eigen kinderen. En vindt u de kleuren wat meer iets voor de kleintjes, De houten bouwblokken zijn ook verkrijgbaar in naturel. De blokken zijn dan mat gelakt, met uiteraard duurzame lak.

houten blokken speelgoed

Wat zijn de voordelen van houten blokken speelgoed?

 

Dit is een prachtig product, waarmee u de kinderen (of uzelf) echt iets waardevols schenkt. Het is zeer duurzaam, dus u doet er een leven lang mee en waarschijnlijk ook nog op de volgende generatie. Het prachtige van het houten blokken speelgoed is dat ze in elkaar grijpen of kunnen klemmen, zodat er niet alleen iets mee gebouwd kan worden, maar er speelgoed mee gebouwd worden waar mee gespeeld kan worden. Allerlei dieren zoals een echte dinosaurus, maar ook voertuigen als boten of auto’s, noem maar op. Het enige risico dat u loopt is dat ze niet van ophouden weten, én dat u het zelf zo leuk vindt dat u het niet met ze wil delen.

kapla met luco plankjes

Uw houten bouwblokken speelgoed bestellen bij houtenblokkenspeelgoed.nl

Als u uw houten bouwblokken wil bestellen bij houtenblokkenspeelgoed.nl dan gaat heel eenvoudig: u klikt op het gewenste product, kiest de betaalwijze naar keuze en wij zorgen dat het binnen twee werkdagen geleverd wordt.

Ben je goed genoeg geïnformeerd over houten blokken speelgoed? Lees onze andere artikelen.

-Wat zijn houten blokken ?

-Luco blokken