Houten stapelblokken

Wat zijn houten stapelblokken

Houten Stapelblokken zijn massieve blokken van beukenhout. Houten Stapelblokken zijn ideaal als kinderspeelgoed, ze zijn tijdloos, gaan nooit stuk, en je kan ze in allerlei verschillende kleuren krijgen. De houten stapelblokken is veilig speelgoed en de verf die gebruikt wordt is op waterbasis. Het is een milieu vriendelijk product, doordat het lang meegaat is het erg duurzaam. Bovendien kan het zelfs een mooie decoratie zijn voor de kinderkamer.

houten stapelblokken

Houten Stapelblokken als cadeau?

Wanneer u kleine kinderen heeft of opzoek bent naar een cadeau voor bijvoorbeeld uw neefje of nichtje dan kunnen Houten Stapelblokken het perfecte geschenk zijn. Ieder kind heeft wel eens met Houten Stapelblokken gespeeld, het is een product dat heeft bewezen dat het erg belangrijk is voor de ontwikkeling en creatieve geest van kinderen. Daarbij zijn enorm veel modellen mee te maken door de unieke vormen. Hierdoor is het zowel voor jongens als voor meisjes super leuk om mee te spelen.

stapelblokken en plankjes ide in elkaar kunnen

Zijn Houten Stapelblokken leerzaam?

Houten Stapelblokken zijn veilige en educatieve producten waarmee kinderen kunnen spelen. Het is algemeen bekend dat spelen met de blokken goed is om de fijne motoriek van het kind te ontwikkelen. Daarnaast zijn er verschillende spellen mee te bedenken waarbij evenwicht een belangrijk onderdeel is. Het gaat allemaal spelenderwijs, uw kind is zijn/ haar fantasie aan het prikkelen. Hij of zij is alleen bezig om iets moois te bouwen, maar ondertussen moeten ze ook goed blijven staan. Zoals u elders op de site heeft kunnen zien hebben we 4 verschillende vormen  Een kruis, een plank, een H-vormig blok en kleine H-vormige bouwstenen. Hiermee kunnen de kinderen eindeloos combineren. Ook kun u het gebruiken om uw kind de kleuren te leren herkennen. Kortom in het is het ultieme cadeau voor kinderen.

houten vliegtuigen en auto gemaakt met stapelblokken

Zijn Houten Stapelblokken geschikt voor kleine kinderen?

Houten stapelblokken zijn ideaal speelgoed voor kleine kinderen. Zoals aangegeven draagt het bij aan de fijne motoriek van uw kind. Door middel van een uitgebreid assortiment aan houten stapelblokken onderscheiden we ons op gebied van diversiteit en kwaliteit. Afmetingen van onze Houten Stapelblokken variëren. Houten Stapelblokken zijn educatief en dragen bij aan de ontwikkeling van uw kind. Het perfecte speelgoed voor kinderen tot en met 8 jaar.

sorteren van houten blokken en plankjes

Ben je goed genoeg geïnformeerd over houten stapelblokken? Lees dan ook onze andere artikelen.

Home Luco (hyperlink naar pagina)

Houten blokken speelgoed
Winkel en koop een set van de Luco blokken