Luco in de pers

persberichten over Luco en haar eco vriendelijke houten producten.

Houten constructie speelgoed merk Luco brengt naar `voedselbank de Hoed

Ondernemers uit de Meern brachten afgelopen dinsdag, vanwege sinterklaas, ecohouten constructiespeelgoed naar voedselbank Den Hoed in Utrecht. De goedheiligman is gelukkig aangekomen in Nederland en dat maakt deze donkere dagen voor de meeste kinderen een stuk vrolijker..

De Meern- Al tijdens de eerste ( corona) crisis merkten Chantal Voskuilen en Roger van der Linden, eigenaren van het eco-speelgoed merk Lucotoys, dat de online verkoop omhoog schoot. Ouders mochten niet naar kantoor, wilden zich concentreren op hun werk, maar moesten er ook zijn voor hun kinderen. En je kunt ze natuurlijk niet de hele dag op een tablet laten spelen. Daarom zochten ze een alternatief en kwamen bij Luco toys , Het houten constructiespeelgoed terecht. Eco, educatief verantwoord en leuk. ” plastic wegwerpspeelgoed kan echt niet meer.” , menen Roger en Chantal.

” we moeten onze kinderen leren om echt beter met de aarde om te gaan, dan is speelgoederg verstandig en goed om mee te beginnen.” ook de afgelopen maanden groeide de online-verkoop van Luco toys weer, vooral in landen die in lock-down zaten. Om dit succes te delen brachten de ondernemers uit de Meern bouwspeelsets naar de voedselbank. Zo kan Sint nog veel meer kinderen blij maken.

https://www.houtenblokkenspeelgoed.nl/wp-login.php